10/11/13 16:42
(http://www.klassa.bg/)

40 хиляди месечно за охраната на Цветанов

 Приключили или без данни, потвърждаващи подадената информация, са случаите на заплахи за живота на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, съобщи от парламентарната трибуна министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев в отговор на въпрос на депутата Георги Андреев.

Андреев посочи, че охраната на бившия вицепремиер струва на месец около 40 000 лева и попита каква информация има в МВР относно заплахите за живота на Цветанов, която я налага, предаде Днес бг. 

Йовчев заяви, че е извършена обстойна проверка във всички структури на МВР и е установено, че са подадени четири сигнала в областните дирекции в Благоевград, Ловеч, Варна и София.

Депутатът Георги Андреев коментира, че охраната на ексвътрешния министър струва половин милион лева на българските данъкоплатци на година и при тези сигнали „това е несериозно“. Ако няма сериозни заплахи срещу Цветан Цветанов, охраната следва да се снеме, смята народният представител.

Йовчев подкрепи депутата. По думите на министъра може би е необходимо да бъде свикана комисията, която взема решение в НСО и да преразгледа по какъв начин управлява силите и средствата си.


 

 http://petel.bg


 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване