10/11/13 13:40
(http://www.klassa.bg/)

Две жени отказали брак на Слави Трифонов

 От години Слави Трифонов оглавява класациите на най-желаните ергени в България. Въпреки, че клюките го свързват с не една и две красавици, жените успели да се докоснат до сърцето на Дългия са само две. „Предлагал съм брак само два пъти”, обяви в национален ефир Слави.

 

 

Голямата любов на Слави Трифонов е манекенката и психоложка Магдалена Ангелова (на снимката с черната рокля). Връзката им започва през далечната 1997 година, когато Маги се класира на трето място в конкурса „Кралица на красотата”. Слави се влюбва от пръв поглед във варненката и малко след това успява да я оплете в мрежите си. Всичко върви по мед и масло до 2000 година, когато Маги изненадващо решава да си тръгне. Решен на всичко за да не загуби жената на сърцето си, както самият той я нарича, Дългия й се обяснява в любов пред цяла България. На прощалния концерт на „Хъшове”, Слави Трифоновсъс сълзи на очи моли Магдалена Ангелова за прошка и й засвидетелства любовта си, пише, LifeStyleBG.com.

 

 

Дългия дори й предлага брак. Нещата обаче не потръгват и всеки поема по своя път. И до ден днешен Маги е единствената жена, която Слави Трифонов официално е представял пред обществото. Говори се, че на Магдалена е посветен и един от най-големите хитове на шоумена „Ела, ела”.

 

 

 

 

 

 

След Маги в живота на Слави Трифонов успяват да се промъкнат още няколко жени. Нито една обаче не успява да го накара да й предложи брак. Докато на хоризонта не се появява Мартина Огнянова (на снимката  долу). Балерината от „Магаданс” успява да влезе под кожата на Дългия и двамата вече няколко години живеят под един покрив. Неофициално се шушука, че двамата са сгодени и кроят планове за сватба и деца. Заради горчивия си опит с Магдалена Ангелова обаче Слави се зарича да не позволява личният му живот да става обществено достояние. Това е и причината поради която Трифонов все още не е представил официално жената до себе си и едва ли скоро ще го направи. Ако реши да свърже живота си с Мартина, по всяка вероятност сватбата ще бъде тайна, споделят близки до шоумена.

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване