10/11/13 16:27
(http://www.klassa.bg/)

Пенсионерска секретарка със заплата колкото премиера, прибира по 3 бона на месец

 Секретарката в централния офис на “Съюза на пенсионерите 2004” в столицата прибирала по 3100 лева заплата месечно. Новината оповести бившият председател на областната структура на организацията в Пазарджик Крум Николов, предаде "Марица".  Той останал потресен, когато разбрал, че офис сътрудничката, която общо взето нищо не прави по цял ден, прибирала почти колкото премиера Пламен Орешарски, който се разписва срещу 3500 лева на месец, допълва изданието. Кандидатите за ръководители на съюза на национално ниво пък още отсега се точели да си гласуват възнаграждения от по 10 хиляди лева на месец. Именно това беше основната причина нашият клуб да напусне “Съюза на пенсионерите 2004”, заяви Крум Николов, пише още "Марица". Николов обясни, че към днешна дата организациите на хората от третата възраст са 21 на брой.

Ние, обикновените пенсионери, искаме да се обединим, но ръководителите не щат, защото всеки от тях има мерак да стои начело, коментира Николов. Той заяви, че занапред клуб номер 3 в Пазарджик ще разчита на помощ единствено на общината и кмета Тодор Попов. Той ни е подсигурявал всичко до момента и се надяваме и занапред да е така, коментира Крум Николов.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване