10/17/13 22:28
(http://www.klassa.bg/)

„Вярвам в теб!”

На 18 октомври от 19.00ч. в магазин за козметика „Престиж” /бул. Янко Сакъзов N:44/   ще се поведе благотворителна изложба-търг на рисунки, участвали в детския конкурс „Вярвам в теб!”.  В изложбата ще бъдат представени нова колекция, непоказвани досега детски картини. Събраните средства ще бъдат предоставени за изграждането на детска площадка, адаптирана и за деца с увреждания в гр. Велико Търново.
Инициативата цели да популяризира Националната кампания за социална адаптация „Вярвам в теб!“ и да се даде гласност на нуждата от събирането на средства за изграждането на комбинирана, обществена  детска площадка за игра и обучение, адаптирана за деца със специфични потребности в гр. Велико Търново. Както знаете „Сдружение Азбукари“ вече построи  такава площадка в гр. София. Нашите амбициции са подобни детски кътчета, адаптирани и за деца с увреждания в колкото се може повече кътчета в страната.
 Всеки, който припознава инициативите на Азбукарите, може да окаже подкрепа с дарителски sms с текст DMS 123 на номер 17 777. Подкрепа може да бъде оказана и чрез банковата сметка - IBAN BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване