11/18/13 23:13
(http://news.zapernik.com/)

Вихрен Матев – бащата на новото гражданско общество в Перник

Говорим колко важно и нужно е да има гражданско общество. Но май само говорим за това. В Перник обаче то започва да се заражда. Вихрен Матев е общественик и предприемач. Човек, който отдава часове седмично, за да възтържествува справедливостта в Перник. И успява. Вихрен Матев е рокаджия по душа. За него свободата е кауза, която той отстоява с цената на всичко. Будител, който кара хората да повярват в силите и знанията си, за да се преборят за един по-добър живот. Благодарение на него в Перник няма синя зона. Той осъди Община Перник, доказа, че тя работи незаконно и отмени зоната. Последните години Вихрен Матев е най-върлия опонент на политиката на Община Перник. Последната му акция бе да подаде жалба до Европейската комисия срещу крепостта „КракраЛенд”.

Господин Вихрен Матев, подадохте жалба до Европейската комисия срещу крепостта „Кракра”. Може ли да обясните на перничани за какво точно е жалбата, очаквате ли да има ефект от нея и какви санкции може да има, ако жалбата Ви бъде уважена?
Всеки гражданин на ЕС има право да подава жалби до Европейската комисия, в които да сигнализира за нарушения на правото на общността. Не е нужно гражданите да доказват правен интерес. Единственото необходимо условие е...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване