11/27/13 13:01
(http://noresharski.com/)

Имотите на Делян Пеевски и майка му (галерия)

Общо 98 луксозни жилищни имота преброи нашето разследване в имотните регистри и свързаните фирми на семейството на Делян Пеевски. Основната част са в София, но има и други в атрактивни локации като Стария град на Пловдив, Несебър, Велинград и Ковачевица.

Още за имотите на Пеевски и семейството му вижте тук

Хотел "Берлин" в Бояна преди преместването на Делян Пеевски в него през лятото на 2013г. Сега той използва основно най-горния етаж или т.н. пентхаус апартамент с огромна тераса.
След нанасянето на Пеевски целия последен етаж е специално озеленен с цел спиране на видимостта.
Докато Пеевски е в хотела, той е охраняван на паркинга от поне двама охранители (в центъра, седнали). Любимата марка джипове на Пеевски е Рейндж Ровър - зад тях)
Входът към улицата на хотела също се охранява засилено (често още от ъгъла). Снимката е отпреди година и половина, разликата сега е в охранителните камери, които следят 24 часа (сега на стълба над знака STOP).
Охраната по улица Иван Богданов е заради къщата на номер 4. Не знаем дали тук живее семейството на Делян Пеевски, но знаем че майка му е през повечето време в чужбина.
Охранител на улица "Иван Богданов" е сниман от камерите на Google Maps през 2012г. Нашият екип завари същото положение и сега.
Охраняващата фирма е "Командо", същата която е наела взривения през 2009г. джип Порше Кайен, собственост на "Нова българска медийна група" на Ирена Кръстева
По-често ползвания вход на ул. Иван Богданов в Симеоново. Живата охрана е постоянна, джипът - също.
Алеята към бившия почивен дом на Полиграфическия комбинат е затворена, въпреки че собственикът "Алфа Медия Груп" ООД е собственик само на сградата, без земята. Охраната е с в автоматизирана бариера, видеофон и фотоклетки.
Бившата почивна стания беше собственост на ИПК Родина, но сега е прехвърлена на очевидно свързаната фирма с офшорен собственик през
Знаковият комплекс "Капсъзовите къщи" в Ковачевица става собственост на "Алфа медия груп" през 2011г.
Къщите са любимо място на Делян Пеевски и майка му, които са изкупили и някои от съседните парцели.
Общо три имота са прехвърлени на фирмата от фамилия Капсъзови и наследници от 2011 година насам.
Тази представителна сграда на улица "Асен Златаров" 1 е в най-престижния квартал на София - Докторската градина. Собственост е на "Българска медийна компания" на Ирена Кръстева.
Детайл от исковата молба на измамения купувач на семейния апартамент на Ирена Кръстева и сина й до съда с искане за изпълнение на договора.
Това е известната сграда на "Нова българска медийна група", но я показваме, защото тук също има апартамент на последния етаж. Според гостували в него - с уникален изглед към куполите на "Александър Невски".
Няколко от апартаментите в тази сграда на ул. Атанас Далчев 6 в столичния кв. Изток са собственост на семейството на Пеевски. Цените тук са измежду най-сисоките в София.
На седмия етаж в този блок на ул.Незабравка в столичния кв. Изток е апартаментът, който Ирена Кръстева прехвърля на сина си Делян вместо да го прехвърли на вече заплатилата пълна цена Анна Василковска.
Няколко от апартаментите в тази сграда на ул. Панора,мен път 20 в Бояна също са в имотния портфейл на фамилията.
Този уникален парцел в Стария град на Пловдив на ул. Княз Церетелев 10 е закупен от публична разпродажба на бившия собственик на футболен клуб "Ботев" Димитър Христолов.
Луксозна резиденция с двор от пест декара в столичния квартал Симеоново. Подобнии големи парцели са изключителна рядкост в южните квартали на София.
Тук имотът е сравнително скромен - апартамент на десетия етаж с паркомясто, но любопитното е, че тук Красьо Черния има цял етаж.
Еднофамилна къща в кв. Бъкстон и декар двор на ул. Пелистер 15.
Част от имотите на семейството са собственост на Алфа медия груп, чиято собственост от 2009 година е тотално скрита. Директор на британския собственик на фирмата, посочен тук, е фирма на Бахамските острови.
Схемата за прикриване на собствеността е класическа - фирми на Бахамите и Британските вирджински острови. Подписите са на адвокат от Кипър.
В този комплекс на бул. България "БМК" притежава голям апартамент с две паркоместа. Този имот е измежду скромните.
Тук на бул. Цар Освободител фамилията притежава апартамент от 214 кв метра на втория етаж. Цените в този район започват от 1500 евро на квадратен метър.

The post Имотите на Делян Пеевски и майка му (галерия) appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване