01/07/14 07:00
(http://www.hsnovini.com/)

Остана само един кандидат в конкурса за управител на МБАЛ “Св. Екатерина”

Кандидатът за управител на димитровградската общинска болница д-р Християн Стойков не е допуснат до участие във втория етап на обявения конкурс за длъжността. Това реши единодушно комисията по избора, информират от общински съвет Димитровград.

Мотивът на комисията за недопускането на д-р Християн Стойков до втория етап на конкурса е липса на документ. На проведеното заседание е взето под внимание получения от здравното министерство отговор на отправеното запитване дали д-р Стойков отговаря на нормативните изисквания, за да заеме управленския пост. В набора от документи е налице само диплома за образователно-квалификационна степен “Магистър” по медицина и квалификация по здравен мениджмънт, но не и специалност, което води до извода, че той не отговаря на условията.

Конкурсната комисия предлага да бъде удължен срокът на конкурса за избор на управител на многопрофилната болница или да бъде прекратен. Решението трябва да вземат общинските съветници на предстоящото си редовно заседание. Това е третият в рамките на година конкурс за шеф на общинската болница. С отстраняването на д-р Християн Стойков единственият претендент за мястото остава настоящият временен управител д-р Здравко Наков.

Гледайте в емисията новини на сайта.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване