01/12/14 21:02
(http://noresharski.com/)

Lafka – скоро и на твоята веолалея

Поредният павилион на Lafka в страната се е появил не на спирка, както обикновено гласят специфичните договори на веригата, а върху велоалея в Пловдив. За това съобщава сайтът Plovdiv24.bg, цитирайки писмо на свой читател. Ето какво е написал читателят до пловдивската онлайн медия:

„Станах свидетел на нещо, което смятам, че е демонстрация как „големите“ в тази държава си правят каквото си поискат!

Прикачената снимка е от спирката на ЕГ „Иван Вазов“ в Пловдив. Това, което се вижда, е велоалея и съответно как новата „Lafka“ е върху нея. Със сигурност има човек, сложил подписа си, че това място става за тази цел, и със сигурност този човек не си е свършил работата“.

От Plovdiv24 са се свързали с представител на фирма „Булгартабак Трейдинг“ АД, фирмата, която стои зад веригата Lafka. Стотици оранжеви павилиони се появяват в цялата страна след агресивни сделки с местните власти, гарнирани с умели законодателни промени, които да гарантират монополното положение на „Булгартабак“ и дъщерните й фирми на цигарения пазар.

Проверката на отговорното лице в пловдвивската Lafka инж. Дяков в крайна сметка е показала, че в поставянето на павилиона по този начин няма нередност. Което вероятно означава, че съвсем скоро можете да очаквате поредната Lafka съвсем близо не просто до вашия дом, но и върху вашата велоалея. #ostaFka

The post Lafka – скоро и на твоята веолалея appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване