02/04/14 05:33
(http://www.klassa.bg/)

LIVE WEEKEND @ SOFIA LIVE CLUB

Криста се завръща на клубната сцена с първи лайв за 2014-та. Младата звезда на българската музика е подготвила стилен микс от нейните сингли - "Това, което искаш", "Имам", "За теб", "Силна любов", "Част от мен", "Wanna Be", както и любими поп, соул и r'n'b хитове.

Февруарската вечер певицата ще представи премиерно и изцяло авторска песен "Lost Without You". Музикантите, които ще излязат на сцената с Криста са Теодор Петков - Тото и Милен Кукошаров (клавиши), Теодор Иванов (барабани) и Георги Янев (китара).


 

В събота, след успешния дебютен трибют в България и след излизането на последния албум на британеца „Swing Both Ways”, Лазар Вълчев продължава смело напред и подготвя още по-големи проекти, с които да радва българската публика и всички фенове на звездата от Острова!

Бившият член на група 032 споделя „Искам концертът да бъде нещо, което няма да е просто поредното отиване на клуб. „Tribute to ROBBIE WILLIAMS” ще бъде спектакъл! Получих и подкрепа от фен-клуба на Роби Уилиамс в България, и от неговите официални представители у нас”!

В проекта заедно с Вълчев (вокал) взимат участие и Деян Василев (китара), Любен Любенов (бас), Руслан Драмчев (барабани), Сашо Даниелов (пиано), София Петрова и Доротея Димитрова (бек вокали).

Интересна мултимедия, снимки и видео материали ще пренесат публиката изцяло в света на ROBBIE WILLIAMS!

 

 

 

 

*** Билети на място в клуба на цена 10 лева!


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване