02/13/14 09:08
(http://www.hsnovini.com/)

Награждават победителите от конкурса “Чудото любов”

На празника на Св. Валентин – 14 февруари ще бъдат отличени победителите в литературния конкурс “Чудото Любов” . Награждаването ще се проведе от 13:00 часа в зала 202, на втория етаж в Младежкия център.

Ще бъдат раздадени награди в три категории  – стихове, есе и разказ в две възрастови групи  13-18години  и 19-25 години.

Над 40 творби от 40 млади автори от Хасково, Димитровград, Любимец, Стара Загора и по-далечни места – Шабла и  Дупница, участват в надпреварата.

Литературният конкурс се организира за VІ поредна година от Клуб Репортер на Младежкия център. Съорганизатор е Регионалната здравна инспекция – Хасково.

Целта на конкурса е да поощри младите хора да творят, да даде възможност за изява на таланта им в областта на литературата- твърдят организаторите. Както и да покажем, че любовта е една от непреходните духовни ценности в човешкия живот, споделят организаторите.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване