02/21/14 22:38
(http://www.klassa.bg/)

Венелин Петков: Търсим нови водещи за bTV

 В bTV трескаво търсят нов водещ на новините. Докато не се намерят подходящите лица, Венелин Петков ще продължи да се явява на екрана за вечерната емисия.
“Надявам се до няколко месеца да намерим нов човек или нова двойка водещи, които не само да четат новините, но и да са журналисти. В САЩ популярните водещи на новини са и лидери на общественото мнение. Искам и с bTV да е така, а това е дълъг процес”, твърди Венелин Петков пред в. “24 часа”.

Той си спомня, че е преживял абсолютен шок, когато новият шеф на телевизията Павел Станчев го вика, за да му предложи поста шеф на новините. Дал му 24 часа, за да си помисли. 

“В един момент осъзнах, че това е възможност да направя нещата такива, каквито винаги съм смятал, че трябва да бъдат”, разказва Венелин Петков. Самият той се зарича, че докато е на този пост, няма да има човек или организация, която да казва на журналиста какво да прави. /БЛИЦ



http://www.blitz.bg/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване