02/23/14 08:12
(http://www.klassa.bg/)

ПОЛИ ГЕНОВА, КОНСТАНТИН ЦЕКОВ и LaTiDa Представят Polifoniks /unplugged/

На 1 март SOFIA LIVE CLUB отново ще е домакин на ново и различно музикално преживяване, а именно премиерата на Polifoniks. Поли Генова, Константин Цеков и Латида представят своя нов проект -

Polifoniks Unplugged“.

 

В навечерието на мартенския празник един легендарен пианист – Константин Цеков, невероятният талант Поли Генова и музикалното женско трио ще съчетаят таланта си в акустична вечер на съзвучията.

 

Акустичен лайв, в който публиката ще може да се наслади на любими авторски песни, както и световни хитове, изпълнени за първи път само с едно пиано и 5 гласа. Специални музиканти за вечерта ще са Юри Божинов - бас и Георги Марков - барабани.

 

В края на миналия месец Поли представи премиерно новата си песен в дует с Дичо. След участието си в популярно телевизионно шоу, двамата творци се събраха в звукозаписното студио и записаха парчето „Нека с теб“. Музиката е на Дичо, текстът е на Поли, а аранжиментът е на Жоро Янев. В записа на парчето участие имат и момичетата от „La Ti Da“. Режисьор на видеото е Радостин Събев – Шошо, а оператор Томислав Михайлов – Чочо.

 

Polifoniks Unplugged обещава на публиката добро настроение, хубава музика и МАРТЕНИЦИ!

 

Сдружението на "Деца с онкохематологични заболявания" ще продава мартеници по време на събитието, а събраните средства ще бъдат дарени за изграждане на първия в България възстановителен център за „Деца с онкохематологични заболявания“.

 

Вход: 10 лева на място в клуба

 


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване