03/26/14 13:01
(http://www.klassa.bg/)

Второто издание на инициативата PR Thursday ще бъде посветена на Eвроизборите "Евроизбори 2014: Репутация, доверие, власт и PR"

         Второто издание на PR Thursday, организирано от M3 College ще се проведе на 3 април 2014 г. в Голяма конферентна зала на УНСС със съдействието на  Студентска асоциация за изследване на международните отношения ( САИМО).

Събитието ще има за цел да фокусира общественото вниманието върху Европейския съюз и предстоящите избори през месец май.

Специалисти в областта на политическия PR и международните комуникации ще обсъдят различни действия и методи, чрез които ЕС изгражда своя имидж и доверие у европейските граждани.

Сред участниците са: Бойко Благоев от Информационното бюро на ЕП в България, Нидал Алгафари, Томислав Дончев – бивш министър по управление на европейските фондове и Деница Сачева – изпълнителен директор на PR агенция "ИнтелДей Солушънс".

Вход свободен.

PR Thursday е първият и единствен български PR клуб, в който PR специалисти, бизнес лидери и политици имат възможност да споделят истинското си мнение и да го отстояват пред Вас.

M3 College e първият и единствен изцяло лицензиран професионален учебен център по PR, маркетинг и бизнес комуникации. Вече 8 години е лидер в PR образованието в България. Колежът е част от M3 Communications Group, Inc., водеща PR агенция в България, асоцииран член на Hill+Knowlton Strategies – най-голямата PR агенция в света.

 

За повече информация, моля, свържете се с Жасмина Гевезиева

M3 College, тел. 02/ 951  67  75, 0884 660 244; e-mail: jgevezieva@m3college.com

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване