03/28/14 12:26
(http://news.zapernik.com/)

Младежите на Перник изригнаха срещу Общината: „Вън крадците от Общината!”, „Долу кметицата!”, Оставка!”, „Съсипахте града!”, „Върни парите”, „На кметицата – у г*зицата”

Около 100 човека са протестиращите пред Община Перник. Тримата перничани Мартин, Методи и Кристиян, въстанали срещу изсичането на гората в планината Голо бърдо и лошото управление на Перник организираха протест пред сградата на общината и поискаха оставката на кмета на Перник и общинските съветници, както и пълна ревизия на тяхното управление. Младежите се зарекоха, че ще останат на палатки докато исканията им не бъдат изпълнени и призоваха перничани да се включат в начинанието.

 12:07 Протестиращите са предимно млади хора. Младежи са опънали огромен транспаранти „Оставка на кмета на град Перник и общинските съветници” и „Долу ръцете от Голо Бърдо”.
Протестиращите скандират: „Вън крадците от Общината!”, „Долу кметицата!”, Оставка!”, „Съсипахте града!”, „Върни парите”, „На кметицата – у г*зицата”.

12:10 Сградата на Община Перник е обстреляна с...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване