04/09/14 20:11
(http://www.klassa.bg/)

ПРЕДСТАВЯНЕ НА „БЯЛА КНИГА ЗА НОВА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ 2015-2025 Г.”

 От името на „Гражданско сдружение за нова високотехнологична индустриализация” Ви каня на пресконференция в четвъртък, 10 април, от 13 часа, в Националния пресклуб на БТА в София, бул. „Цариградско шосе” №49.

 

На пресконференцията ще бъде представена  „Бяла книга за нова високотехнологична индустриализация 2015-2025 г.”, която излезе от печат на 07.04.2014 г.

 

В пресконференцията ще вземат участие:

 

д-р ик. инж. Петър Нейчев  - Председател на Управителния съвет на „Гражданско сдружение за нова високотехнологична индустриализация”; Зам. председател на Съюз на икономистите в България; Председател на Съвета на директорите на четири публични акционерни дружества листвани  на БФБ-София.

 

проф. д.ик.н. Асен Конарев - Доктор на икономическите науки; Преподавател в Университет по хранителни технологии – Пловдив и в Технически университе – филиал Пловдив; Зам. председател на Управителния съвет на „Гражданско сдружение за нова високотехнологична индустриализация”; Главен редактор на Списание „Финанси” www.financebg.com; Член на управителните органи на три публични акционерни дружества листвани на БФБ-София.

 

проф. д-р Ангел Гроздин - Председател на Земеделската камара – Пловдив; Председател на Съвета на директорите на „Орфей клуб уелнес” АД – Пловдив;  Член на управителните органи на две публични акционерни дружества листвани на БФБ-София.

 

инж. Стефан Гълъбов - Член на Управителния съвет на Гражданско сдружение за нова високотехнологична индустриализация; Зам. председател на Съвета на директорите на „Оптела” АД- Пловдив; Член на управителните органи на две публични акционерни дружества листвани на БФБ-София.

 

Димитър Гишин – Магистър по право; Изпълнителен директор на „Корпорация за технологии и иновации” АД – Пловдив; Ръководител на проекта „Бизнесмрежа за българите по света”.

 

Венелин Йорданов – Магистър по икономика; Зам.-председател на Управителния съвет на „Гражданско сдружение за нова високотехнологична индустриализация”; Изп. директор на „Атлас финанс” АД, гр. Пловдив - издател на „Бяла книга за нова високотехнологична индустриализация”.

 

Представителите на медиите ще получат екземпляр от книгата.

 

За повече информация по темата моля, запознайте се със съдържанието на прикачения файл.

 

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване