06/06/14 13:57
(http://pik.bg)

По последен писък на модата: И царят си направи селфи! (снимка)

По последен писък на модата: И царят си направи селфи! (снимка)

Цар Симеон се присъедини към знаменитостите, които си правят селфи. Следвайки светлия пример на редица водещи политици и общественици, Сакскобургготски се щракна сам по идея на PR-а Максим Бехар. Това съобщи именно Бехар в съобщение до медиите.

Според разказа му PR-ът, който е почетен консул на Сейшелите у нас, е завел президента основател на републиката сър Джеймс Манчам и съпругата му лейди Манчам на среща с царя и царица Маргарита във Врана.

В края на срещата, след сесията протоколни снимки, Бехар предложил на Симеон да си направят селфи на фона на герба на България, точно на входа на двореца.

„О, това ще ми е за първи път, трябва да опитам“, бил отговорът, след който дошла и историческата снимка.

„Станахте първият цар в световната история, демократично избран за премиер, сега ставате и първият цар със селфи“, констатирал Бехар след фотоса.

Световните лидери по цял свят пощръкляха да си правят селфита и ще щракат де що видят с колегите си. Такива снимки бяха правени дори и на поклонението на Нелсън Мандела в края на миналата година.

В крак с модата: Първото селфи на Царя

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване