06/07/14 08:06
(http://pik.bg)

София: Променят движението по бул. „Копенхаген”

София: Променят движението по бул. „Копенхаген”

Въвежда се временна организация на движението при бул. „Копенхаген”, съобщиха от пресцентъра на Столична община. От 04,30 часа днес до 04,30 часа на 8 юни 2014 г. се въвежда временна организация на движението във връзка с асфалтиране на северния локал на бул.

”Цариградско шосе” при бул. „Копенхаген” (отклонение за кв.”Горубляне”).Ще бъде затворено за движение северната пътна връзка на надлеза на бул. „Цариградско шосе” в участъка от бул. „Копенхаген” до пътната връзка за Интер Експо Център.

До 9 юни 2014г. се променя маршрута на автобусни линии №№ 1 и 3 – в посока център от бул. „Самоковско шосе” надясно по ул. „Павел Красов”, наляво по бул. „Цариградско шосе” /централно платно/ и по маршрутите до Автостанция Гео Милев. В обратна посока не се променят.

Променя се маршрута на автобусна линия № 384 - в посока Летищен комплекс – от бул. „Копенхаген”, наляво по ул. „Обиколна”, надясно по ул. „Димитър Пешев”, надясно по бул. „Цариградско шосе”/централно платно/ и по маршрута си;

Закриват се автобусни спирки „бул. Копенхаген” с код 2721 на бул. „Копенхаген”, спирка „Цариградски комплекс” с код 2643 на северния локал на бул. „Цариградско шосе” и спирките по ул. Самоковско шосе посока Център от ул. Павел Красов до надлеза.

Автобусите по променените линии ще спират на всички съществуващи спирки, в променените участъци от маршрутите.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване