06/08/14 12:37
(http://pik.bg)

Служителка в "Глобул" припадна, след като пенсионери се струпаха на опашка за сметки

Служителка в "Глобул" припадна, след като пенсионери се струпаха на опашка за сметки

Служителка в "Глобул" припадна по време на работа в офиса в Дупница, с линейка веднага е закарана в Спешен център, пише "Струма БГ".

Инцидентът станал, след като вчера се заформила огромна опашка в офиса на мобилния оператор. Пенсионери, които получили парите си, се наредили да си платят сметките за мобилните телефони.

От голямото напрежение на 28-г. касиерка й причерняло пред очите и припаднала. Веднага колегите й позвънили на тел. 112. Докато пристигне линейката, те се опитали да я свестят със студена вода.

Дежурният екип на Спешен център - Дупница закарал младата жена в медицинското заведение, оказало се, че тя вдигнала кръвното налягане, а и напрежението допълнително усложнило положението и й прилошало. Изпратили я вкъщи да си почива.

Търговията в Дупница оживява в дните, когато пенсионерите взимат пенсиите си. Тогава могат да се видят опашки в хранителните магазини, в офисите, където се плащат сметки, и по кафенетата. По-малките централни  кафенета се пълнят само в дните за пенсия от 7-о до 15-о число на месеца.

Търговците след това чакат да дойдат дните за следващата пенсия, за да  изкарат някой лев.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване