06/09/14 18:36
(http://pik.bg)

Затвор за крадец, отишъл по малка нужда върху патрулка

Затвор за крадец, отишъл по малка нужда върху патрулка

Мъж, хванат в крачка да краде сладолед, опитал да напикае полицейска кола. Хулиганството е възмездено от районния съд с 10 месеца ефективен затвор. 35-годишният мъж бил забелязан от варненец, който си гледал от балкона, да краде кашони със сладолед в района на Градска болница.

Човекът веднага звъннал на телефон 112 да предупреди какво се случва. Когато патрул на полицията пристигнал на мястото, установили, че мъжът краде сладолед, отнасяйки го в близка къща с помощта на 5 - 6-годишно дете. Когато мъжът бил накаран да върне откраднатата стока, той започнал да засипва полицаите с неприлични думи.

Още повече обаче се ядосал, когато разбрал кой е виновникът, попречил му на краденето. Скочил с порой от грозни думи срещу бдителния гражданин, а накрая се опитал да уринира и върху полицейския автомобил.

Деянието се отличава с изключителна дързост и цинизъм, съобщават от пресцентъра на районния съд. 35-годишният мъж е осъждан многократно за кражби и за хулиганство.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване