06/10/14 18:45
(http://pik.bg)

Антоний Гълъбов: ГЕРБ и ДПС изглеждат готови за предсрочни избори

Антоний Гълъбов: ГЕРБ и ДПС изглеждат готови за предсрочни избори

ГЕРБ и ДПС изглеждат готови за предсрочни парламентарни избори. Това каза за Агенция „Фокус”  политологът проф. Антоний Гълъбов. „Тъй като Бойко Борисов е извън България може би информацията, която достига до него е откъсначна, но това е по-скоро декларация на готовност на партията му да се яви във всяка ситуация на избори.

Показателно беше това, че ГЕРБ организираха една доста пробрана предизборна кампания за европейските избори, с яснотата, че кампаниите за европейските избори е прелюдия към предсрочни парламентарни избори”, допълни още Антоний Гълъбов.

По думите му, при другите политически парии ситуацията изглежда по-различна.
„Ключово важно е лидерите на БСП и на „Атака”, тъй като това са двата политически субекта, които в момента търсят в по-голяма или в по-малка степен промяна в политическата ситуация, в която се намирам.

Много е важно консултативният съвет, които свиква президентът, да протече наистина отговорно, защото ако не бъде постигнато съгласие на него ще се наложи наистина да се премине към една ситуация, в която институциите ще бъдат подложени на изключително напрежение”, обясни още проф. Антоний Гълъбов.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване