06/10/14 07:45
(http://pik.bg)

Издирваният Коце Маца обяви свои имоти за продажба

Издирваният Коце Маца обяви свои имоти за продажба

Ресторант „Яворите” и кооперативният пазар в Петрич, които са собственост на издирвания от Интерпол за черно тото бизнесмен Костадин Хаджииванов-Коце Маца, негласно са обявени за продажба. Бизнесмени от София, Пловдив и Варна проявяват интерес към двата имота, като според източника ни пловдивски консорциум е най-сериозният кандидат.

Преди време тръгна мълвата, че двата апетитни обекта се продават, но хората на Коце Маца тогава твърдяха, че това са само слухове. Сега обаче самият Костадин Хаджииванов бил склонен на продажба, стига да се намери платежоспособен купувач, съобщава Struma.bg. Не казал точно колко пари иска за двата обекта, разкриха близки до бизнесмена, който се издирва за черно тото. Перлата на Петрич - ресторант „Яворите“, не работи с пълен капацитет, ползва се основно за сватби и организирани тържества, като отминалите абитуриентски балове.

От години, както е известно, Костадин Хаджииванов по времето, когато бе президент на футболен клуб „Беласица“, получи от община Петрич двата обекта срещу издръжката на отбора. Впоследствие прехвърли двата ценни имота от клуба на частните си фирми. Общината започна съдебни дела за връщането на двата обекта, но безуспешно.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване