06/11/14 14:43
(http://pik.bg)

Бойко Борисов от Вашингтон: Управляващите минираха възможността за нормални разговори

Бойко Борисов от Вашингтон: Управляващите минираха възможността за нормални разговори

С днешните си актове управляващите продължават да демонстрират своята арогантност и безпардонност. Това каза пред Агенция „Фокус” Бойко Борисов – лидер на ПП ГЕРБ.

„Не знам с какви очи, след като са подали оставка, поне на партийно ниво, и БСП, и ДПС, „Атака“... Отвън крещят оставка на правителството, а влязоха да направят кворум, за да може да минат Сметната палата, както и шеф на Националния статистически институт. Да избираш най-важния одиторен орган за седем години напред, след като си подал оставка... Те вече го правиха това преди пет години. По същия начин последните дни вдигнаха пенсиите, си спомняте, без да има пари в бюджета. Разбира се, назначиха си посланици и хора на ръководни постове, които впоследствие, ако тръгнат да бъдат махани, започват да говорят за реваншизъм, за чистка и за каквото и да е било. Така че, учуден съм от това, което сътвориха г-н Местан и г-н Станишев, защото последните дни говориха за мъдрост, за толерантност, за съгласие, за излизане от кризата и всичко останало”, допълни още Бойко Борисов.

"С днешния си ход те минираха всякаква възможност за каквито и да е нормални разговори. "Какво има да говорим във вторник на КС, при положение, че те така безпардонно се държаха днес? И за седем години напред ще определят кой да бъде в най-важния одитен орган. При положение, че не участва най-голямата партия, спечелила изборите, в него. То просто не е само морално, то не е логично. Така че оттук нататък, за съжаление, разговорите няма да имат така желаната от мен мъдрост, толерантност, разбирателство. Те показаха, че това за тях не са ценности, това за тях не е важно. И че от позицията на моментната сила на сриналата се Тройна коалиция между тях и „Атака“ могат да го направят. Но, за съжаление, това е съдбата ни в България”, заяви Бойко Борисов.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване