06/12/14 09:47
(http://pik.bg)

В пълна мистерия тъне смъртта на момчето, чийто труп беше открит в Южния парк

В пълна мистерия тъне смъртта на момчето, чийто труп беше открит в Южния парк

Нова тройна съдебномедицинска експертиза ще бъде направена на открития в неделя труп в столичния Южен парк. Това ще стане по искане на близките на 28-годишния Константин Рацов, който според патолозите е умрял от удавяне, информира "Телеграф".

"Когато влязох в моргата и го видях, забелязах ясно няколко прорезни рани. Никой до този момент не ни е обяснил от какво са се получили те", каза  почерненият баща Стоян, който е таксиметров шофьор. "Отделно от това главата му е разбита, като обяснението е, че това се е получило от удар в статичен предмет", допълни той.

Стоян и съпругата му са съкрушени от внезапната загуба на единственото им дете. За да научат истината, са започнали да обикалят наред институциите. Първо отишли в СРП, откъдето са ги уверили, че и след погребението може да да се извърши експертизата. След това опечалените родители са посетили 4-то районно, за да видят всички снимки от местопроизшествието, както и да помолят ченгетата да ги заведат до мястото, където е намерен мъртвият им син.

"Нямаме сили да говорим от мъка. В четвъртък ще погребем детето си. Нека да направим това и после ще ви разкажем за нашите опасения", помоли таксиджията. Колегите му също са притеснени за случилото се и някои от тях дори ще отидат да огледат трупа преди траурната церемония. Константин е разведен, а бившата му съпруга живее в Кюстендил.

Твърди се, че тя е преброила 7 прорезни рани. Съмненията й за нападение са се засилили, след като раницата, вещите и документите на младия мъж все още не са открити.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване