06/12/14 17:18
(http://pik.bg)

Зверска катастрофа край Враца, има ранени

Зверска катастрофа край Враца, има ранени

Тежка катастрофа е станала преди около час край Враца, съобщава сайтът tribali.info.

Камион „Мерцедес“, който работи по водния цикъл, отнесъл лек автомобил „Мазда“ на Оряховско шосе до бензиностанция „Лукойл“.

И двете превозни средства се движели в посока към Враца. Водачът на колата предприел забранена маневра – опитал се да влезе в бензиностанцията от страната, откъдето излизат автомобилите. Шофьорът на камиона не успял да овладее тежката машина и ударил странично „Мазда“-та.

Половината на колата от страната на шофьора е буквално смазана. Предното стъкло е счупено, ламарината е огъната, а воланът се е изкривил на друга посока. Щетите по камиона са по-малки, счупен е десния фар и част от бронята.

В смачканото возило пътували двама души, които са ранени и са закарани в болницата във Враца. В момента органите на реда са на мястото на произшествието, за да изяснят причините за катастрофата. И двата автомобила са преместени от пътното платно и движението се осъществява нормално

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване