06/12/14 20:08
(http://pik.bg)

Цецка Цачева: Има категоричен отказ от страна на управляващите по отношение на предложението на президента

Цецка Цачева: Има категоричен отказ от страна на управляващите по отношение на предложението на президента

Има категоричен отказ от страна на управляващите по отношение на предложението на президента за референдум по изборните въпроси. Това каза в предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева. По думите й, те спекулират и злоупотребяват с очакванията на хората.

„Проектът за решение е още от февруари месец. Вчера настоявах няколкократно в дневния ред освен точката за подписката на инициативния комитет, да се включи и ново обсъждане на предложението на президента, тъй като, ако са честни от Коалиция за България, в частност от БСП, и имат ново виждане по отношение на подписката и произвеждането на референдум, то това трябва да бъде съотносимо и спрямо предложението на президента, тъй като по същество предложенията, въпросите са едни и същи. Категоричният им отказ това да се случи, изобщо да не бъде включвана точката за обсъждане в дневния ред, на нас ни показва дълбоката неискреност“, каза Цецка Цачева.

Тя изтъкна, че ГЕРБ категорично държат и на трите въпроса за референдума и обясни, че задължително гласуване без възможност за електронно дистанционно гласуване е неприложимо.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване