06/13/14 23:13
(http://www.klassa.bg/)

Младоженки избират роклите на мечтите си в шестия сезон на „Кажете ДА на булчинската рокля“

 В шестия сезон на „Кажете ДА на булчинската рокля“ ще видим много букети, рокли, блясък и булки, търсещи идеалната сватбена рокля. На 17 юни, вторник,  от 22:00 ч. започва новият сезон на най-вълнуващата поредица за булки по TLC. Участничките са натоварени с нелеката задача да изберат роклята, която ще ги отведе до олтара. Продавач-консултантите от „Клайнфелд брайдъл“ идват на помощ, за да вдъхнат увереност на булките и да им помогнат в търсенето на сватбения тоалет. 

Всеки епизод представя личните преживявания на дамите и техните семейства преди големия ден. Запознаваме се с Кристи, която иска да изглежда като пират и е решена да намери „пиратска“ рокля, която да прилича на вече харесан от нея модел. Кристи се влюбва в първата рокля, която пробва. Изборът й обаче трудно успява да се хареса на семейството и приятелите й. Поредицата ни среща с развълнуваната булка Леа. Тя идва в салона с цялото си семейство, но тежката дума е на 15-годишната й сестра. Дали бъдещата булка ще избере роклята, която иска, или тази, която е харесала сестра й? Годеницата на бейзболна звезда от „Ню Йорк Янкис“ също е изправена пред труден избор. Младоженката пристига за първата си проба заедно със съпругите на неговите съотборници. Тя казва „Да“ на бляскава бална рокля, която приятелките й харесват. Но дали изборът й е правилен?

Шестият премиерен сезон отговаря на тези и още много въпроси, свързани с избора на перфектната сватбената рокля. Поредицата събира най-интересните истории на бъдещите булки, които посещават сватбения салон „Клайнфелд в Манхатън. Дамите преодоляват различни проблеми като малък бюджет, прекалено настоятелни роднини и приятели, ниско самочувствие и емоционална неувереност. Всички трудности и непредвидени ситуации обаче изчезват в деня на сватбата, когато младоженките пристъпват към олтара в най-красивата рокля, за да кажат своето „ДА”.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване