06/15/14 11:18
(http://pik.bg)

Изповедта на семейство Карастоянови за убийството на Отвертката: Беше нещастен случай

Изповедта на семейство Карастоянови за убийството на Отвертката: Беше нещастен случай

Това беше нещастен случай. Как може да сте сигурни развръзката каква ще бъде? Ние отидохме да спасим Владимира. Брат ми има надута херния, той е надут между краката, затова ни е повикал. Това заяви в предаването „На светло с Люба Кулезич“ Иван Карастоянов, един от биячите на Николай Радев-Отвертката.

Той гостува заедно с баща си Владимир Карастоянов и адвоката им Марин Марковски. Припомняме, те двамата бяха освободени с мярка за неотклонение „подписка“, а по-големият брат Николай остана под домашен арест. Най-интересното е, че точно братът на Отвертката е охрана на въпросното заведение, а не е направил нищо, допълни Иван Карастоянов и двамата с баща му показаха всички жалби, които са пускали до прокуратурата срещу Отвертката и други институции относно системен тормоз на дъщерята на Николай - Владимира, която става причина за кървавото меле.

Проблемите с тези хора са много стари, обясни от своя страна дядото на Владимира – Владимир Карастоянов. Аз съм прицелната точка на тези хора, категоричен бе той, по думите на който, личен сблъсък с Братя Галеви е имал отначало индиректно, впоследстие обаче „това, което съсипало живота му“, било да признае пред органи на реда истинността на медицинските удостоверения, които е издавал. Явно той е принуждаван да издава и неистински такива на Галеви и приближените до тях. Разказвайки за системния тормоз, който семейството му е получавало, и всичките пъти, в които е бил повикван по смешност, за да оперира пострадалите от тях, тъй като е най-известният хирург в областта, Владимир Карастоянов заяви: „Тъй като съм морален хирург. Аз през ден и през два съм виждал и обслужвал най-ужасно пребитите хора от тази групировка“.

Причината никой в Дупница да не смее да се опълчи на тези хора, по думите на Карастоянови, е страх. Още повече, охранителната фирма в Дупница е на Жоро Първанов - близък до Братя Галеви, отбелязаха те. В ефир бе включен и по-големият от братята Касрастоянови, който е под домашен арест – Николай. Той разказа как във въпросната нощ дъщеря му се обадила от заведението, молейки го да дойде и да я спаси, защото Николай Радев отново я заплашвал, както, по думите на обвинения, правел редовно. „Бях на 2-3 минути с колата, не се и замислих. Това са хора, които целият град познава и знаят какво могат да направят на едно младо момчие. Могат да я пребият, изнасилят и какво ли още не“. От думите му стана ясно, че Владимира системно е била заплашвана от хората на Галеви, ваден й е нож, заплашвана е посредством други момичета.

„Знаех много от нещата, други разбрах впоследствие, защото нея я беше страх да ги каже“, каза Николай Карастоянов. Помолен все пак да коментира дали е възможно Владимира да е досаждала на Отвертката, както бе казала съпругата на Николай Радев, Николай отговори: „Абсурд е тя да го е притеснявала. Всеки, който е познавал Радев и обкръжението му, ще го потвърдят. И сега продължават анонимни заплахи“. Дядото Владимир Карастоянов обясни, че Владимира, макар и крита в София, е преследвана и снимана в Южния парк, пред Съдебната палата, както и на други възлови места. Адв. Марковски от своя страна заяви, че Владимира в изплакала, че ще я разчленят.

При идване в заведението на Карастоянови Отвертката се обърнал към тях с думите: „Ще я разчленят, ще дам на другите да я изнасилят“. Този факт е решителен за делото, срещу Владимира има противоправно нападение, категоричен бе защитникът.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване