06/15/14 16:58
(http://pik.bg)

Малинов: Не харесвам ГЕРБ, но не си правим илюзии, че можем да управляваме сами

Малинов: Не харесвам ГЕРБ, но не си правим илюзии, че можем да управляваме сами

Решението на премиера Пламен Орешарски да спре "Южен поток" изненада БСП. Радвам се, че в края на своя мандат той направи нещо полезно. Това заяви в предаването "Всяка неделя" по Нова телевизия евродепутатът от Реформаторския блок Светослав Малинов. Той коментира, че министър-председателят не е избрал правилно момента за оповестяване на решението си за енергийния проект – веднага след срещата с трима американски сенатори, защото това е оставило впечатление, че върху него е упражнен натиск.

Малинов беше категоричен, че не очаква сътресения в Реформаторския блок.

"Държим единството на блока в свои ръце. Ние постигнахме целта си на евроизборите – двама депутати. Друга наша цел – предсрочните избори, също е постигната", добави той.

"Не ми хареса управлението на ГЕРБ. Ние обаче не си правим илюзии, че можем да управляваме самостоятелно. Всеки десен глас е гарант за силно управление. Това е нашата цел. Повече гласове трябва да има за Реформаторския блок – това ще ни даде сила да осъществим целите си. Няма да правим компромис пред никого", подчерта Малинов. 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване