06/15/14 10:41
(http://pik.bg)

Реформите у нас спрели по време на тройната коалиция, смята Каролев

Реформите у нас спрели по време на тройната коалиция, смята Каролев

Всякакви разправии между хора, които са в бизнеса, не са добре за държавата. Това заяви икономистът Владимир Каролев в предаването „На светло" по Нова ТВ по повод разгоряла се война „Цветан Василев - Делян Пеевски".

Това, което става е лошо, категоричен бе той. Няма риск за парите на хората в КТБ, по думите му. Една банка може да бъде срутена, ако хората, които са вложили пари в нея, ги изтеглят, обясни Каролев.

В България години наред нещата икономически не вървят добре, изтъкна той. Реформите у нас, според него, са спрели в средата на мандата на тройната коалиция.

Той коментира последния вот на недоверие за финансовата стабилност. България е фискално стабилна, категоричен бе Владимир Каролев и обясни, че това е и заради въведения валутен борд у нас.

Той не приема аргументите на опозицията, че страната ни е на прага на фалита. Това са глупости, каза Каролев.

Според него важните теми са спряната пенсионна реформа, както и състоянието на здравеопазването.

Икономистът критикува и енергийната политика не само на кабинета „Орешарски", но и на предходното управление, което пратило барети в офиса на ЕВН. Това правителство продължи сиромахомилството в енергетиката, категоричен е икономистът.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване