06/15/14 09:52
(http://pik.bg)

Тежка катастрофа край Шумен, един загинал

Тежка катастрофа край Шумен, един загинал

54-годишен мъж е загинал при тежка катастрофа на главен път І-4, съобщиха от МВР-Шумен.

Вчера в 14:35 часа на тел. 112 в ОД на МВР – Шумен е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на главен път І-4 посока от град Шумен за град Търговище, след разклон за село Градище.

Изпратен е автопатрулен екип на сектор „Пътна полиция” при ОД на МВР – Шумен, който при пристигане на място установява, че лек автомобил Рено с нидерландски регистрационни табели е напуснал пътното платно от ляво на посоката му на движение, след което се е преобърнал в землището.

При извършеният оглед е установено, че в следствие на пътнотранспортното произшествие на място е починал О. Е. – на 54 г. от град Шумен. В МБАЛ – Шумен е откаран М. Х. – на 55 г. от град Шумен, като след преглед е установено, че същият е с фрактури на 8 бр. ребра. М. Х. е настанен за лечение в МБАЛ – Шумен без опасност за живота.

В ОД на МВР – Шумен е образувано досъдебно производство.

Работата по изясняване на обстоятелствата около пътнотранспортно произшествие, както и за установяване водача на моторно превозното средство продължава. 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване