06/17/14 02:44
(http://pik.bg)

Жена скри парите си от крадци, забрави къде са

Жена скри парите си от крадци, забрави къде са

Разсеяна жена вдигна на крак полицията в Лом с жалба, че е обрана от крадци. Часове по-късно обаче сама откри обявените за задигнати пари, които се оказа, че е забравила къде е скрила, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

В събота 58-годишната Елза Н. от село Трайково отишла до магазина. Когато се върнала, видяла, че дамската й чанта с 500 евро, 200 лева и лични документи я няма, съобщи "Труд". Жената веднага се обадила в полицията и съобщила, че в нейно отсъствие апаши се вмъкнали в къщата й и откраднали спестяванията й.

В полицията образували досъдебно производство и започнали разпити и издирване на крадците. Няколко часа по-късно обаче Елза сама се обадила в управлението на МВР и сконфузено обяснила, че докато подреждала гардероба си, намерила дълбоко между дрехите пъхната чантата с парите.

Стопанката толкова се бояла от набезите на апаши, че криела всичко ценно и често сменяла скривалищата, докато накрая и сама забравила къде са авоарите й, казаха криминалисти. Полицаите разпитали отново разсеяната стопанка, за да приключат започнатото вече безмислено разследване.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване