06/17/14 07:19
(http://www.klassa.bg/)

Проектите по селската програма ще се подават онлайн

 Подготвя се единен електронен регистър в аграрния сектор, който ще позволи проектите по Програмата за развитие на селските райони да се подават онлайн. Земеделското министерство работи по създаването на единни електронни регистри в аграрния сектор, както и по електронни системи, които да улеснят земеделските производители, съобщи зам.-министърът на земеделието Явор Гечев.

 

„Ако работата продължи със същите темпове, в рамките на 2015 г. трябва да имаме изградена цялостна система по електронно кандидатстване. Определено първите проекти догодина няма да могат да се подават по електронен път, но съм оптимист и смятам, че до края на 2015 г. може да има цялостно електронизиране на процесите по кандидатстване“, заяви Гечев, цитиран от fermer.bg. От аграрното министерство имат намерение до януари догодина да бъдат публикувани необходимите наредби и да бъде отворена цялата програма с всички мерки.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване