06/17/14 08:30
(http://pik.bg)

Прокопиев: Не знаех, че Делян Пеевски е подавал сигнали срещу мен

Прокопиев: Не знаех, че Делян Пеевски е подавал сигнали срещу мен

"Нямам нищо против Делян Пеевски. Не го познавам, дори и не искам да го познавам", каза по Нова телевизия бизнесменът Иво Прокопиев.

Както е известно, вчера след като бе разпитан в следствието Пеевски попита прокуратурата защо не разпитва и Прокопиев, при положение, че "сме пускали много сигнали срещу него".

"За първи път чувам, че срещу мен има сигнали, подадени от Пеевски. Това просто не е вярно", заяви той, допълвайки, че досега знаел само за сигналите, подадени от Николай Бареков.

Прокопиев каза, че не знае дали е вярно, че Цветан Василев е поръчал убийството на Делян Пеевски, но допълни, че го имал елементът на това Делян Пеевски да бъде изкаран жертва.

"Очевидно групата на Пеевски удря фронтално КТБ и иска да я разклати. Това е вредно", коментира шефът на "Капитал", който коментира заглавие на заглавната страница на в. Телеграф, според което Цветан Василев е източвал чрез подставени фирми банката.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване