06/17/14 09:36
(http://www.klassa.bg/)

Сидеров допуска БСП и ГЕРБ да направят нов кабинет

 „Няма да се учудя, ако БСП и ГЕРБ направят нов кабинет. В момента текат трескави договаряния за властта”.  Това каза преди влизането си в президенството лидерът на ”Атака” Волен Сидеров.

 

"Аз съм за бърза оставка и за бързи избори, но виждам едно отдръпване от основните партии. Според мен те се договарят, допусна той. 

 

Сидеров настоява „да се отпуши това напрежение”, защото според него „сега сякаш има една агония, хората очакват избори”. 

 

Лидерът на "Атака" обясни, че би било честно, ако след днешните консултации при президента се посочи точна дата за предсрочните избори. 

 

По повод извънредното заседание на парламента Сидеров съобщи, че от партията му са готови с поправка за избирателен ценз. "Не може неграмотни хора да гласуват електронно например. Трябва да можеш да четеш и пишеш поне", аргументира се той. Сидеров уточни, че въпреки това не се отказва от задължителното гласуване. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване