06/17/14 08:38
(http://www.dnevnik.bg/)

Цитат на деня: Цветан Василев трябва да си спомни какво нацистите са правели с банкерите


"Цветан Василев е трябвало да си спомни по-рано какво нацистите са правели с еврейските банкери – взимали са им парите и са ги унищожавали".

Това коментира в сутрешния блок на БиТиВи Татяна Дончева, лидер на "Движение 21" по повод сблъсъка между депутата от ДПС Делян Пеевски и мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев.

Тя сподели от практиката си на адвокат, че разводът е "тежка работа" и почти няма случаи на двойката толкова да й е омръзнало, че да се раздели по джентълменски, особено когато става дума за много пари и голямо имущество. "Те ще си откъснат главата, когато става дума за имущество", илюстрира тя. 

Вижте Бойко Борисов и Цветелина Бориславова – хем са разделени, но трябва да се поддържат някакви взаимоотношения.

Групата Доган, Пеевски, Василев направи сегашното управление и съдебната система, но днес не може да се каже кой към кого ще се прикачи, анализира Дончева. Според нея все пак повече хора ще бъдат на страната на Пеевски в този конфликт, защото те са били "на хранилката", за която Пеевски и Доган имат политическите лостове каквито Цветан Василев няма.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване