06/19/14 12:57
(http://pik.bg)

Вежди Рашидов: Народът не е виновен за идиотщината на 5 – 10 човека

Вежди Рашидов: Народът не е виновен за идиотщината на 5 – 10 човека

Възродителният процес не се направи от целия български народ, направи се от 5 – 10 човека. Това заяви на брифинг в парламента депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, предаде „Фокус”.

„Българският народ не бива да носи чувството за вина заради идиотщината на 5 – 10 човека. Никога моите братя-българи не съм ги упреквал в този процес. Но виновните бяха прикрити от доносниците, които и днес направиха същото позорно нещо, което се случи в парламента”, допълни той.
„Не е въпросът да се извиняваме и да унижаваме целия български народ, но тези, които вече направиха възможно да прикриваме истинските виновници, трябва да понесат отговорността си. Те скриха истинските виновници”, заяви депутатът от ГЕРБ.
Според Рашидов, не може да има давност в нещо, което е много сериозна рана в душите на хората. „Душите на български граждани, които са равноправни пред закона и всички сме равни, докато сме граждани на тази малка страна. Всички носим болките си. Тази болка не може да бъде така лесно забравена”, обясни той.
„Всички трябва да си спомните, когато виновниците бяха живи и здрави, лидерът на ДПС пиеше кафе с другаря Живоков”, каза Рашидов.
„Съжалявам, днес беше един тъжен и позорен ден. Няма как да бъдем заедно, докато тези хора непрекъснато искат да ни делят. Ще стана министър наравно с моите братя-българи от равни начала, от равна позиция на база възможности. Как ще ме прави някой министър? Ще ме правите вие, ако заслужавам, ако не, няма да ме правите”, каза още Вежди Рашидов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване