06/19/14 07:34
(http://pik.bg)

Калфин организира прощален коктейл в Европарламента и пожела: Довиждане, не сбогом!

Калфин организира прощален коктейл в Европарламента и пожела: Довиждане, не сбогом!

Досегашният евродепутат Ивайл Калфин, който беше водач на изборната листа на АБВ, се сбогува с Европарламента. С коктейл той сложи край на депутатската си работа в Брюксел.

"Мандатът ми като евродепутат приключва след 10-ина дни. Затова тази вечер /б.р. - в сряда  срещу четвъртък/ в Европейския парламент събрах приятели и колеги, с които сме водили много битки и сме празнували победи, признавали сме поражения, за да им благодаря за енергията и идеите, с които ме заредиха. Досегашният председател на групата на социалистите Ханес Свобода /на снимката/ каза, че за 18 г. откакто е евродепутат, парламентът не е имал толкова силен бюджетен екип, за което съм му много признателен. Още повече му благодаря за оценката, че съм успял да направя сложната бюджетна материя, понятна за колегите ми евродепутати, с което съм увеличил фенклуба си отвъд въображението си. Българските кореспонденти в Брюксел ме изненадаха със спомен, който приемам като огромно признание, защото политиците не получават често висока оценка от журналистите.Те са ми написали върху него So far, so good /б.а. - дотук добре/", написа той на личната си страница във Фейсбук. На приятелите си в Брюксел той пожела "Довиждане, не сбогом".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване