06/19/14 21:45
(http://www.klassa.bg/)

Новата поредица „17 деца и това не е краят” по TLC представя живота на едно необикновено семейство

 На 21 юни (събота) от 21:00 ч. едно необичайно семейство от Тонтитаун, Арканзас и неговият начин на живот стават част от програмата на TLC. Поредицата представя ежедневието на семейство Дъгар. Всеки ден родителите се изправят пред нелеката задача да нахранят, облекат и изпратят на училище цял футболен отбор докато се подготвят за посрещането на още един член в своето голямо семейство.

Джим Боб и Мишел се запознават в гимназията, а взаимната им любов не спира да ги радва повече от 20 години. Двойката държи на семейните ценности, силно вярва в Бог и счита, че всяко дете е подарък, за който трябва да се грижиш. Родителите вече се радват на 17 деца – десет момчета и седем момичета, а 18-ият член на семейството е на път да се появи на бял свят съвсем скоро. Грижата за толкова много деца е немислимо предизвикателство за много хора, но Джим Боб и Мишел са намерили успешен подход, които им помага в трудните моменти. Семейство Дъгар прилага така наречената „приятелска система” при нея грижите за всеки подрастващ член от семейството са поверени на някой по-голям.

Поредицата разкрива всички изпитания, през които преминава сплотеното семейство. Епизодите представят колко различно е ежедневието на двама обикновени родители и как се справят с нуждите на всяко едно от децата си. Семейство Едгър не се побират в рамките на статистическото американско семейство, но домът им винаги е изпълнен с шум, смях, сълзи и чисти детски емоции.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване