06/20/14 02:37
(http://pik.bg)

Кощунство! Кмет и министър се скараха пред женски труп във Варна!

Кощунство! Кмет и министър се скараха пред женски труп във Варна!

Докато тече трагедията във варненския квартал „Аспарухово“, където вече има 11 потвърдени жертви, кметът на града Иван Портних и министърът на транспорта Данаил Папазов се скараха по Българското национално радио.

Портних, който от ранните часове на бедствието е в района, продължава и до момента да твърди, че няма никаква подкрепа от държавата и районът за търсенето на трупове се осветява само с един джип, който се опитва да освети тъмния като в рог квартал.

В ефира на БНР обаче се включи и министърът на транспорта Данаил Папазов, който най-бързо от кабинета е достигнал до Варна (той е и родом оттам, б.р.) – още в 19,30 часа. Според Папазов държавата вече е осигурила техника за издирвателните дейности.

В прякото включване обаче излезе, че и двамата са на една улица!

Оказа се, че са на „Горна студена“ в ниската част на „Аспарухово“, но не могат да се открият, при което бе зададен въпросът: „На кой номер?“, при все че практически улицата и къщите по нея са отнесени и номера просто не фигурират.

Караниците на двамата властимащи дойдоха на фона на открит нов труп - на жена, затисната под микробус... и то отново на същата улица „Горна студена“!

ВNews.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване