06/20/14 11:11
(http://pik.bg)

Разярен питбул разкъса дете в Петрич, по чудо оцеля

Разярен питбул разкъса дете в Петрич, по чудо оцеля

Питбул, разхождан от 14-годишно дете и успял да се измъкне и нападне тинейджър в Петрич, съобщи struma.com.

Свирепият звяр, дресиран за боеве, атакувал младежа снощи в двора на училище в града. Жертвата - 17-годишният Мартин Д., бил заедно с група младежи, с които разговаряли на пейка в двора на СОУ "Антон Попов".

Той ухапал Мартин по крака, разкъсало суитчера му, само бързата намеса на останалите деца, които започнали с камъни и тояги да бранят приятеля си спасили момчето. 

17-годишният е закаран в болница, където раната на крака му е обработена. Тази сутрин бе подадена жалба от родителите в полицията, собственикът на кучето е ром, който според информацията отглежда питбули за улични боеве. 

Късмет е имало момчето, казаха от полицията, много опасни са тези кучета, освен това питбула е бил разхождан от 14 годишно дете и така е успял да се измъкне и да нападне.

След случилото се сигнал е подаден и в община Петрич, откъдето се очаква да вземат спешни мерки за откриването на собственика на звяра.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване