06/20/14 21:38
(http://pik.bg)

Учителка от Хасково нападна дете: Ако не слушаш, ще те заключа в мазето!

Учителка от Хасково нападна дете: Ако не слушаш, ще те заключа в мазето!

Заключване в мазето било бруталното наказание, с което хасковска учителка заплашила 5-годишно момче.

Когато Мерт не слушал и се закачал с другарчетата си. Раздразнената учителка решила да го стресне, като пред стълбищата на мазето го попитала на тъмно ли иска да стои или на светло. Според близначката на Мерт - Мервие, която била в същата група, обаче братчето й било заключено. Момченцето пък било толкова стресирано, че вече не искало да ходи в градината.

Това твърди майката на деца Гюлгюн Садула, която ден след случката в състояние на полуистерия потърси медиите, за да разкаже за унизителния „педагогически похват“, пише haskovo.net.

Майката е подала сигнал и до Агенция закрила на детето, звъняла дори на 112. Срещнала се и с учителката Дияна Христозова, която пред нея и свидетели потвърдила, че водила Мерт в мазето, „защото не слушал“. Това било наказание. 

„Нямам нищо против да наказват Мерт като не слуша, той е палаво и буйно дете. Но не по този начин, това не е човешко. Да не са животни“, разказа Гюлгюн. И трите й дечица са минали през тази градина и досега майката не е имала никакви претенции. С такова впечатление са и от педагогическия персонал, а директорката Антоанета Каменова я описа като толерантен и възпитан човек. С извинението, че не е добре запозната нито с родителите, нито с персонала, защото в тази детска градина е едва от април.

„Всеки път когато съм питала нещо г-жа Христозова или съм правела дребна забележка, тя сякаш ми се кара. Макар че плащам за две деца в градината, държат дрехите им в 1 шкафче, което през зимата не може да побере багажа им. Забравихме пантофките там, но казаха, че сме си ги взели и загубили, купих нови. И всеки път госпожата ми вика. Не знам на какво ги учат в университета“, разказва майката Гюлгюн.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване