06/20/14 23:44
(http://pik.bg)

Черна прокоба! Варненци: Още трупове ще изплуват от морето

Черна прокоба! Варненци: Още трупове ще изплуват от морето

Тепърва още трупове ще изплуват от морето, пише BNews, позовавайки се на хора от Варна. Още снощи местните предрекоха, че труповете ще са много и са били завлечени от калната вълна от дерето към морето в посока Аспаруховия мост. Именно там рибари откриха тяло на жена, която стана 11-та жертва на потопа.Трупът й бе открит да плува, обърнат по лице в морската вода до моста.

Жителите на квартала разказваха, че са видели водата покрай тях да отнася хора, но е нямало и секунда време  да им подадат ръка, за да се хванат, защото стихията е била прекалено мощна и бърза.

За минути всичко е отнесено към морето, най-вече от ниските части на квартала.

Вероятно точно заради опасенията, че има доста изчезнали, от полицията през целия ден не се ангажираха дали издирваните хора в неизвестност са само трима или много повече. 

Когато пекне слънцето и изгребат калищата, може да има погребани отдолу, каза пред BNews жена, която живее в блок в района и се е прибрала вкъщи само пет минути по-рано, преди бедствието да донесе смърт.

В същото време в съборените от бедствието къщи не бяха открити жертви. Водолази и спасителни екипи претърсиха канала, в който имаше над 50 автомобила, там трупове нямаше, което подсилва съмненията, че занесени надалеч в морето тела ще изплуват тепърва.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване