06/21/14 13:49
(http://pik.bg)

Психолози ще консултират деца и родители, стресирани от потопа

Психолози ще консултират деца и родители, стресирани от потопа

Децата и техните родители преживели тежки моменти по време на бедствието в Аспарухово ще имат възможност да бъдат консултирани от психолог, съобщи Moreto.net.

Консултациите ще са в посока подкрепа на децата в споделянето на преживени от тях силни емоционални моменти на уплаха, страх, ужас; помощ в адаптирането им към актуалната обстановка; посочване на ресурсите за справяне. Специалистите са психолози, психотерапевти, детски психиатри, работещи в центровете за работа с деца и родители към дирекция „Превенции“ на община Варна, съобщиха за Moreto.net

Срещите с професионалистите ще се провеждат в консултативния кабинет към Местната комисия за БППМН, в сградата на район „Аспарухово“ (ул. „Народни будители“ №2), етаж 6, стая 602 от 9.00 до 13.00 ч. всеки работен ден от 23 до 27 юни 2014 г. 

При необходимост ще бъде създадена организация за продължаване на консултациите. За допълнителна информация: 

Дирекция „Превенции“ – телефон - 052 820 677

Местна комисия за БППМН, район „Аспарухово“ – телефон - 052 370 350

Консултациите са осигурени от Общинската дирекция „Превенции“, съвместно с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) в район „Аспарухово“

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване