06/22/14 15:03
(http://pik.bg)

Отчаяна бургазлийка: Психар превърна живота ми в трилър, следи ме и заплашва с убийство, полицията не помага (снимка)

Отчаяна бургазлийка: Психар превърна живота ми в трилър, следи ме и заплашва с убийство, полицията не помага (снимка)

В психотрилър е превърнат животът на младата бургазлийка Михаела Борисова, която месеци наред е преследвана от бивш свой приятел, вманиачен в нея и семейството й, разказва "Флагман".

Жената има магазин за детски стоки в центъра на Бургас и е под постоянен стрес от тормоза на Асен Г. Подавала е многобройни жалби в полицията, има образувани няколко досъдебни производства.

„Служителите на реда ми казват, че не могат да реагират кардинално, предупреждават го да престане, той обещава и всичко започва отначало. В пълна безизходица сме”, каза възмутена Михаела, която потърси Флагман.бг с желание да върне обратно спокойствието в живота си (вижте видеото с разказа й).

Михаела и Асен поддържали приятелски, но не интимни, отношения допреди години, когато жената го хванала да бърка в касата с парите от магазина й. Двамата се скарват, а тя иска да го отстрани от ежедневието. Вместо да се оттегли обаче, Асен започва да побърква Михаела и нейната сестра Катя. От тогава животът им се превръща в кошмар.

„Имаме поредица от екшъни, пресрещал ми е докато съм на разходка с приятелките ми, нанасял ни е побой. Екшъните продължават месеци наред и не са единичен случай, а постоянни. Сега всеки ден нахлува в магазина ми и дори не се притеснява от клиентите. Крещи: "Ще ви убия, ще ви съсипя". Хората се стряскат, чудя се как да реагирам. След като беснее тук, отива в обекта на сестра ми, която работи в ж.к. Изгрев и започват панаирите и там. Всяка нощ идва с такси пред дома ми и го виждам да стои отпред до сутринта. Блъскал е колата ми, тормози ме и с СМС-и”, емоционално разказа Михаела, която застана с лицето и името си, за да спре преследвача си.

Асен наел квартира близо до нейния магазин, за да може всячески да натрапва присъствието на русокосата бургазлийка, въпреки че многократно е подписвал протоколи, че ще стои далеч от нея.

„Не знам вече към кого да се обърна. Нека да се намесят институциите, ако трябва да му окажат психологическа помощ, защото поведението му не е нормално. Искам да живея спокойно”, каза Михаела и да не чува повече виковете му „Днес къде е полицията, ще ви убия, курви”.

Асен Г. не отговаря на мобилния си телефон, ще продължим да следим случая.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване