06/22/14 17:47
(http://pik.bg)

Червеният депутат Христо Монов: Не съм ходил пил в парламента

Червеният депутат Христо Монов: Не съм ходил пил в парламента

"Не съм ходил пил в парламента. Избухнах скоро, защото искаше един колега да ни раздава шамари. Няма проблеми. Да дойде и да се разбираме. В „Куманица” така се разбираме мъжете." Това обяви червеният депутат Христо Монов пред Кеворк Кеворкян по Нова телевизия.

„Главчев с неудачното му чувство за хумор после носеше дрегера. Не бях пил, защото ми предстоеше операция на кръвоносен съд. Просто им се чудя. Ако моето е буйство, поведението на други е такова, че трябва да бъдат усмирени. Не може от парламентарната трибуна да се заплашва с шамари”, обясни Монов.

Социалистът призна, че от трибуната са се чували конкретни заплахи към членовете на Сметната палата, а това е недопустимо. „Ние се забавихме с избора на членове. Без Сметна палата да се правят избори е несериозно. 
Сметната палата гарантира сигурност на държавата”, добави той. 

Припомняме, че червеният депутат Христо Монов взриви залата от трибуната по време на дебатите в НС за референдума с крясъците си, че подписката е недействителна, защото всеки пети подпис е невалиден.

„Лъжци такива, разкрещя се той”, като жестикулираше бурно тогава.

Веднага, след като си седна на мястото, към него се насочи гербаджията Димитър Главчев, понесъл кутия с надпис "дрегер", тъй като се появиха подозренията, че червеният депутат не е в трезво състояние.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се включи и призова да не се допускат лица в подобно състояние, защото това допълнително уронвало престижа на Народното събрание.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване