06/23/14 04:00
(http://pik.bg)

Дъждовете днес спират, слънцето огрява цялата страна

Дъждовете днес спират, слънцето огрява цялата страна

Проливните дъждове днес спират, слънцето ще грее с пълна сила в цялата страна, според прогнозата на Институтата по хидрология и метеорология към БАН. Само в планините от Западна България в следобедните часове ще се развива купеста облачност. С появата на слаб южен вятър ообаче ще се затопли.

Максималните температури в повечето места ще са между 26° и 31°, а в крайните югозападни райони и по-високи. Атмосферното налягане ще остане по-високо от средното, слабо понижавайки се през деня.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Вятърът ще е слаб. Максималните температури ще са 25°-27°, температурата на морската вода около 23°, а вълнението ще е 1-2 бала. Над планините ще преобладава слънчево време.

В следобедните часове над билата в западната половина от страната ще се развива купеста облачност, но ще е без валежи. Вятърът по билата ще е до умерен от северозапад. Ще се затопля. Дневна температура на 1200 м.н.в около 20°, на 2000 около 13°.

Във вторник денят също ще започне със слънце. Ще се затопли още и максималните температури ще са около и над 30°.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване