06/24/14 09:16
(http://pik.bg)

Главният редактор на ПИК по Би Ти Ви: Цветан Василев да се прибере от чужбина и да обясни какво се случва с парите на хората в КТБ

Главният редактор на ПИК по Би Ти Ви: Цветан Василев да се прибере от чужбина и да обясни какво се случва с парите на хората в КТБ

"Банкерът Цветан Василев да се прибере от чужбина и да обясни какво се случва с парите на вложителите в Корпоративна търговска банка. Това е въпрос, който вълнува десетки хиляди наши сънародници. Василев трябва да обясни също как една банка, която само допреди няколко дни обяви за изключително стабилна, сега е пред фалит". Това заяви в студиото на Би Ти Ви главният редактор на Агенция ПИК Ивайло Крачунов.

Журналистът призова компетентните органи да си свършат компетентно работата по разследването за организирането на мократа поръчка срещу Делян Пеевски.

В момента по случая тече разследване срещу трима мъже, което не е прекратено от прокуратурата и работата по него продължава.

Според Крачунов вторачването на медиите в скандалите от последните дни отклонява вниманието от важни за обществото въпроси като този за критичното състояние на Бърза помощ заради, което всеки ден умират невинни хора.

На въпрос на водещата Биляна Гавазка - дали Пеевски е пратил заплашителен SMS на Цветан Василев, както твърди "Дер Щандарт", Крачунов отговори:

"Не вярвам, че има такъв SMS. Много е наивно да се мисли в тази посока. Разполагам с информация, че зад този турски сериал е австрийският висш полицай Ернст Гайгер, за когото вчера стана ясно, че през 2006 г. е бил разследван за изтичане на информация свързана с бардак с проститутки във Виена.

"През идните дни очаквайте бомбастично разследване за корумпирани висши полицаи в Австрия, които са свързани с важни фактори в държавата", анонсира Крачунов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване