06/24/14 09:14
(http://pik.bg)

Протестна мрежа: Пеевски има много пари и политическо влияние

Протестна мрежа: Пеевски има много пари и политическо влияние

"Делян Пеевски е човек, който има много пари. Това не е лошо. Но той има и голямо политическо влияние. По този проблем компетентните органи трябва да се произнесат",  казаха от Протестна мрежа в ефира на Нова телевизия. 

Прокуратурата да проследи кой как работи в конфликта между Делян Пеевски и Цветан Василев настояха от Протестна мрежа. Те напомниха сигнала, който изпратиха през февруари срещу депутата от ДПС. 

В папката от сигнала на Протестна мрежа до прокуратурата фигурира "съпоставка между реалния стандарт на живот на Делян Пеевски и подадените от него имотни декларации, ползвани активи с неизвестен краен собственик в офшорни юрисдикции, съмнения за спрени разследвания, за  търговия с влияние, неспазена процедура за допуск до класифицирана информация и подозрения за пробив в националната сигурност."  Според протестърите Пеевски имал имот в Гърция и на много места в страната.

От Протестна мрежа настояха прокуратурата да се произнесе по всички данни в сигнала.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване