06/24/14 11:02
(http://pik.bg)

Румен Петков: Станишев доказа, че БСП за него е салфетка

Румен Петков: Станишев доказа, че БСП за него е салфетка

Сергей Станишев доказа, че за него БСП е салфетка, това коментира Румен Петков от АБВ за това, че Сергей Станишев избра да отиде в Европейския парламент, съобщава "Фокус". „Не допускам Станишев да направи и това, защото той излъга прекалено много пъти и то по един много циничен и брутален начин. Той излъга за строителството на АЕЦ „Белене”, за строителството на „Южен поток”, излъга за заетостта, а тук лъжеше всеки ден – той оглавява евро листата, но няма да отиде е ЕП”, обясни Петков. 

„Не мисля, че има нормален човек, който би си позволил такъв цинизъм, още повече той по този начин ще каже на българската социалистическа партията, че е салфетка, че той е я ползвал, което аз твърдя от години, по най-циничния начин за личното си и семейно обогатяване. Така ,че не допускам да е извършил чак такъв цинизъм, не че не е способен. Но си мисля, че с такъв акт той ще се самоубие ритуално политически пред обществото, но и пред всички фактори в Европейския парламент, защото това беше неговата лична кампания – аз няма да отида за евро депутат, но идентифицирам листата и поемам отговорност. Това, че не носи отговорност е факт от години, но да излъже така цинично – не допускам”, каза Румен Петков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване