06/24/14 09:10
(http://pik.bg)

Страхил Ангелов: Станишев се е хванал за партията като удавник за сламка

Страхил Ангелов: Станишев се е хванал за партията като удавник за сламка

Днес се очаква да започнат консултациите за насрочване на дата за предсрочните парламентарни избори. Не е ясно обаче дали това ще се случи, тъй като вчера нито една политическа партия не даде сигнал в тази посока. На "Позитано" 20 пък ще се проведе заседание на изпълнителното бюро на БСП, на което трябва да бъде обсъдена обстановката в страната. В сутрешния блок на ТВ7 депутатът от левицата Страхил Ангелов заяви, че на това заседание трябва да се реши и датата за предсрочния вот, въпреки че той лично няма усещане, че в рамките на деня ще се проведат консултации по темата.

"Има по-сериозни проблеми от това да спасяваме един председател, който се е хванал за партията като удавник за сламка", коментира Ангелов поведението на лидера на БСП Сергей Станишев. По думите му политическото боричкане трябва да спре и вместо това да се търси по-широка коалиционна подкрепа за кабинета. Според Страхил Ангелов един от основните проблеми в БСП е появата на хора, които "хванаха асансьора и се качиха директно на последния етаж, а не са изкачвали стълбите", а това действа демотивиращо на останалите.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване